IncludingTax
CZK

CROSSFIRE 2 black/white

Výrobce: SIDI OUTLET
Kód: 10201999
10 510,00 Kč
8 408,00 Kč
Tyto špičkové závodní boty patří právem k těm nejlepším na světě. Nejnovější technologická řešení pro zvýšení bezpečnosti a neskutečná kvalita výroby je denně testována a zatěžkávána mnoha úspěšnými jezdci MS v motokrosu.
*
*
Dostupnost: Zvolte prosím požadované parametry
+ -

SVRCHNÍ MATERIÁL
TECHNOMICRO mikrovlákno

PODŠÍVKA
Podšívka CAMBRELLE® a vzduchová teflonová síťovina

PODRÁŽKA
Gumová podrážka

Vlastnosti:

  • Vyměnitelný holenní plát
  • Plně nastavitelná oblast lýtka
  • Oblast špičky je pokrytá plastovou výztuží
  • Tuhý, nárazuvzdorný, anatomicky tvarovaný podpatek
  • Mikro nastavitelný a vyměnitelný systém spony
  • Dvojí horní Flex systém
  • Nový nastavitelný systém v oblasti mezi ochranným lýtkovým průduchem a přední částí boty umožňuje cítit se velmi pohodlně i jezdcům s širšími lýtky.
  • Vyměnitelné vložky nártu
  • Sestavená a vyměnitelná noha boty, která je bez stehů

Termoplastická přední holenní deska je anatomicky tvarovaná a vyměnitelná, což je exkluzivně patentovaná funkce Sidi.

CAMBRELLE®
Cambrelle je speciální vložka z polyamid dvousložkového vlákna, vhodná pro všechny druhy obuvi. To zajišťuje hygienu, protože je zaručeno rychlejší odpařování vlhkosti a zároveň pohodlí a trvanlivost

TECHNOMICRO
Při konstrukci většiny bot Sidi, Sidi používá materiál nové generace nazvaný „Technomicro“. Technomicro je kompozitní materiál z mikrovláken vytvořený z pramenů, které jsou tak jemné, že každý z nich je menší než tloušťka hedvábí. Tato vlákna působí jako přírodní kůže, ale s výhodou lepší pevnosti, měkčí textury a lehčí hmotnosti. Technomicro je také voděodolný, vysoce odolný proti oděru a trhání a snadno se čistí a udržuje. Technomicro nebarví a nabízí sníženou hmotnost, větší pružnost a lepší pocit než boty z kůže nebo jiného syntetického materiálu

Zákazníci, kteří koupilii tento produkt, také zakoupili

SHORT PROTECTOR SOFTCON air black

21600310
Nový SCOTT Softcon Air Short Protector nabízí prvotřídní úroveň ochrany spolu s maximální úrovní komfortu. Flexibilní, ochranná bederní podložka SCOTT AirFlex v kombinaci s prodyšnými, strečovými materiály umožňuje uživatelům volný pohyb bez ohrožení bezpečnosti. Doplňkové polstrování stehen a pánve nabízí maximální ochranu v případě nehody.
2 940,00 Kč

CROSSFIRE 3 black/red/white

10201988
Nejnovější technologická řešení pro zvýšení bezpečnosti a jedinečná kvalita výroby tyto boty právem řadí k těm nejlepším na světě a navíc jsou denně testovány mnoha úspěšnými jezdci.
9 016,00 Kč 11 270,00 Kč

CROSSFIRE 3 orange fluo/black/white

10201564
Špičkové závodní boty.
10 599,50 Kč 12 470,00 Kč

X-3 black/black

10201567
Další špičková závodní motocrossfová bota Sidi X-Treme. O třídu nižší bota avšak stejně precizně zpracovaná, designová bota poskytující potřebnou ochranu.
6 648,00 Kč 8 310,00 Kč