IncludingTax
CZK

ST AIR black/black

Výrobce: SiDi
Kód: 10101504
8 550,00 Kč
Praktické a vzdušné perforované sportovní motocyklové boty Sidi ST vhodné na silnici i závodní okruh.
*
*
Dostupnost: Zvolte prosím požadované parametry
+ -

VRCHNÍ MATERIÁL
Perforovaný technomicro microfibre

PODŠÍVKA
Air teflon
Cambrella

PODRÁŽKA
Gumová podrážka

VLASTNOSTI

  • Speciální systém odvětrání vzduchu s uzavíratelným ventilem
  • Dvojité zapínání na klasický zip a suchý zip Velcro
  • Nylonový holení plát a chránič proti odření
  • PU vyměnitelný slider na špici
  • Dvojité švy v místech nadměrného namáhání
  • Patentovaný tlumič nárazů na patách
  • Všechny části boty (na šroubky) vyměnitelné
  • CE certifikace


TLUMIČ NÁRAZŮ NA PATÁCH
Pro absolutní bezpečnost chodidla, je pata modelu Vertigo vybavena průhlednou polyuretanovou skořepinou se dvěma tlumiči proti nárazům. Průhledná skořápka je při úderu schopna 3 mm posunu.

TECHNOMICRO
Kompozitní materiál vytvořený z velmi jemných mikro vláken. Každé z nich je tenší než jedna tisícina tloušťky hedvábí. Při výrobě se přidává speciální pryskyřice, takže tato vlákna jsou jako přírodní useň, avšak s lepší pevností, jemnější texturou, menší váhou a lepší ochranou proti vlhkosti. Materiál Technomicro je rovněž vysoce odolný proti oděru. Jeho velmi dobrou prodyšnost zabezpečují více než tři miliony pórů na čtvereční centimetr. Tento moderní materiál se snadno udržuje, nezanechává žádné skvrny a nelze ho poškrábat. Mají nízkou hmotnost a nabízí větší flexibilitu než závodní kožená obuv.

TEFLON
Tato látka byla ošetřena teflonovou vrstvou tzn. má vysokou ochranu proti vodě a skvrnám. Teflon působí jako neviditelná ochrana, která poskytuje maximální odpudivost vody a skvrn. Je to jednoduchá cesta, jak udržet váš oděv sušší a pohodlnější za každého počasí. Teflon obklopuje každé vlákno, udržuje prodyšnost tkaniny a je odolný vůči praní a chemickému čištění

Zákazníci, kteří koupilii tento produkt, také zakoupili

PRIMAL CLEAR yellow/black clear works

20102881
Brýle SCOTT Primal Clear jsou posledním přírůstkem do řady off-road brýlí SCOTT. Tyto jednoduché a stylové brýle jsou perfektní jak pro nováčky, tak pro zkušené jezdce s nízkým rozpočtem. S funkcemi, jako je čiré sklo SCOTT TruView a úprava skla proti zamlžení NoFog™ Anti-Fog, Primal Clear kráčí ve stopách svých velkých bratrů, Prospect a Fury. Brýle Primal Clear, optimalizované pro menší tváře, jsou opravdovou peckou za bezkonkurenční cenu.
860,00 Kč

pant rain ERGONOMIC PRO DP black

20600598
Kalhoty a bunda Ergonomic jsou nekompromisní ochranou před běsnícími živly. Strečový a vzdušný svrchní materiál s laminovanou membránou DRYOsphere je pohodlnou ochranou proti větru a vodě. Skvěle sedí a má minimální objem.
2 200,00 Kč

hipbelt RACE DAY black/neon yellow

21200160
Kompaktní ledvinka Race Day je velice pohodlná na jednodenní vyjížďky s kamarády.
1 145,80 Kč 1 348,00 Kč

hydro-náhradní vak s hadicí 2l

21200157
Nákradní hydrovak o objemu 2l.
1 100,00 Kč